Gramatica limbii ruse contemporane-Linghea

Gramatica limbii ruse contemporane-Linghea
-20%
Preț: 23,92 lei
29,90 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-606-8491-01-1
Anul publicării: 2013
Pagini: 188
Format: 11,5x16 cm
Categoria: Diverse

DESCRIERE

CUPRINDE
-descrierea fenomenelor gramaticale actuale
-explicatii clare si scurte
-multe exemple practice
-note, exceptii, curiozitati
-referinte in text
-index detaliat

Aveti in fata dumneavoastra un ghid gramatical actualizat, nou-nout al limbii ruse. Obiectivul acestui ghid gramatical este de a oferi cititorului informatii cat mai clare despre gramatica limbii ruse contemporane fara a apela insa la teorii lingvistice exagerate, fara prea multi termeni de specialitate, care ar putea descuraja nu doar un ncepator, ci chiar si un cunoscator de nivel mediu al lmbii ruse.
Ne-am straduit sa-i apropiem pe cititori de conceptele gramaticale prin intermediul unor explicatii si reguli simple. Exemplele practice care insotesc fiecare fenomen gramatical au rolul de a-l ajuta pe cititor sa inteleaga principiile formarii si utilizarii respectivului fenomen, astfel incat sa-l poata folosi intr-o situatie reala de comunicare.
Nu ne-am propus sa realizam o descriere exhaustiva si perfecta a gramaticii, ci sa prezentam cat mai simplu fenomenele gramaticale uzuale, care se intalnesc in practica.
In afara de descrierea succinta si clara a fiecarei clase gramaticale, fiecare capitol cuprinde numeroase exemple practice din limba vorbita curent. Traducerea acestora in limba romana ii ajuta pe utilizatori sa-si insuseasca maiusor problema gramaticala fara sa fie nevoiti sa invete pe sinafara reguli teoretice pe care sa le aplice apoi cuvintelor invatate.
Explicatiile si exemplele practice sunt insotite de note care atrag atentia asupra exceptiilor, incadrarii stilistice, curiozitatilor sau capitolelor la care se face referire etc.
La sfarsitul publicatiei gasiti si indexul alfabetic al termenilor folositi, care va va ajuta sa gasiti mai repede ceea ce cautati.
Gramatica limbii ruse contemporane se adreseaza in mod special celor care invata limba, de la studentii incepatori pana la avansatii care cu siguranta vor gasi aici numeroase curiozitati legate de limba rusa contemporana.
Suntem convinsi ca ghidul nostru gramatical va va fi de un ajutor de nadejde, fie ca invatati la scoala sau acasa, fie ca doriti sa va completati cunostintele dobandite anterior.
Autorii

Anul publicarii: 2013

Nr. pagini: 188

Dimensiuni: 11,5x16 cm

ISBN: 978-606-8491-01-1

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Diverse - Cele mai vândute cărți

Created in 0.0151 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.