Gramatica limbii spaniole contemporane-Linghea

Gramatica limbii spaniole contemporane-Linghea
-20%
Preț: 22,32 lei
27,90 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-606-8491-00-4
Anul publicării: 2013
Pagini: 157
Format: 11,5x16 cm
Categoria: Diverse

DESCRIERE

CUPRINDE
-descrierea fenomenelor gramaticale actuale
-explicatii clare si scurte
-multe exemple practice
-note, exceptii, curiozitati
-referinte in text
-index detaliat

Studiul unei limbi solicita, printre altele, buna cunoastere a gramaticii si a regulilor gramaticale, de aceea va oferim un ghid gramatical nou-nout al limbii spaniole care cuprinde toate fenomenele gramaticale uzuale intr-un format grafic usor de folosit.
Daca doriti sa va exprimati corect si repede, nu este suficient sa stiti pe dinafara toata teoria gramaticala, ci trebuie sa stiti s-o folositi pentru a realiza propozitii concrete. De aceea, am redus la minimum explicatiile referitoare la fiecare clasa gramaticala si ne-am straduit sa completam regulile gramaticale din limba spaniola cu numeroase exemple pe care le-am ales atent din presa sau din surse de incredere de pe internet, pentru a reflecta cat mai bine imaginea limbii spaniole contemporane.
Pentru realizarea acestui ghid gramatical ne-am bazat pe ghidurile gramaticale si pe cartile de gramatica moderne, precum si pe experienta pe care o avem in predarea limbilor straine. De aceea, explicatiile si exemplele au fost completate cu o serie de observatii practice si note intre paranteze, care au rolul de a-l ajuta pe cititor sa inteleaga si sa utilizeze corect fenomenele gramaticale. Am pus accentul pe fenomenele care difera de limba romana si care ridica probleme deosebite. Prezentam foarte succint preterito anterior deoarece se foloseste foarte rar, in schimb acordam o atentie deosebita diferentelor dintre verbele ser si estar, folosirii modurilor indicativ si conjuctiv (subjuntivo), concordantei timpurilor. etc.
Aceasta gramatica nu isi propune sa cuprinda toate fenomenele si gramaticale ale limbii spaniole, ci sa fie un ajutor pentru cei care studiaza limba. De aceea nu ne-am ferit nici de fenomenele mai putin literare si am completat explicatiile cu informatii utile care va vor imbogati capacitatea de exprimare (de ex. prezentam diferitele moduri de realizare a viitorului, folosirea infinitivului sau a particiupiului etc). Cartea cuprinde, totodata, lista verbelor neregulate, in care utilizatorul poate gasi la un loc toate formele neregulate existente.
Suntem convinsi ca gramatica noastra va fi apreciata atat de studentii incepatori si medii, cat si de cei avansati care doresc sa aiba la indemana toate informatiile importante despre gramatica limbii spaniole si depre folosirea acesteia, intr-un format prietenos, usor de folosit.
Autorii

Anul publicarii: 2013

Nr. pagini: 157

Dimensiuni: 11,5x16 cm

ISBN: 978-606-8491-00-4

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0158 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.