ACASA Reduceri maaaari PROMOTII DESPRE NOI
Cautare:  
 

LibrariaAtlas.ro » Practice » Dezvoltare personala » Hackul fericirii

Hackul fericirii

  Autori: Ellen Petry Leanse

Editura: CURTEA VECHE

Pretul de lista:

Pretul nostru:

Economisesti:

40.00 Ron

32.00 Ron

8.00 Ron (20%)


Descriere

Un ghid prietenos și practic care te învață să-ți pui creierul să lucreze pentru tine.
— Nir Eyal

Dacă simți că problemele te copleșesc, dacă ai sentimentul că îți irosești talentele, dacă singurătatea îți dă târcoale – ei bine, a venit momentul să descoperi că fericirea e mai aproape decât îți închipui. Iar asta fiindcă ai mereu cu tine cel mai performant instrument din lume: o bijuterie de numai 1 360 de grame – creierul tău!
Autoarea, care a lucrat ani întregi ca trainer, cu titani precum Apple, Facebook, Google sau Microsoft, îți arată ce ai de făcut pentru a înțelege modalitatea de funcționare a propriului creier, pentru a fi în armonie cu el și, mai ales, pentru a-l pune la treabă în folosul tău. Și odată ce vei afla cum să-l „hăckuiești“, fii sigur că îți va deveni cel mai credincios slujitor.
Parcurgând această carte inovativă, ilustrată sugestiv, vei învăța tehnici de a-ți regăsi concentrarea și ți se vor revela perspective noi prin care să te conectezi cu oamenii. Vei înțelege modul de a te raporta corect la darurile tehnologiei moderne – gadgeturile tale. Vei deprinde abilitatea de a-ți gestiona stresul. Și vei învăța cum să te axezi pe obiectivele care chiar contează în viața ta, creând totodată mai mult timp pentru lucrurile care îți plac. Preia controlul asupra minții tale și te vei programa pentru fericire. Începe chiar de azi!
Detalii tehnice

Traducere: Andreea-Catalina Draghici

Coperta: Necartonata

Anul aparitiei: 2019

Nr. pagini: 141

ISBN: 978-606-44-0445-9

Opinii

Nu exista nici o opinie despre Hackul fericirii. Fii primul care isi spune parerea despre aceasta carte!Nume:

Opinia:

Nota: Slaba Foarte buna