ACASA Reduceri maaaari PROMOTII DESPRE NOI
Cautare:  
 

LibrariaAtlas.ro » Religie si Spiritualitate » Vindecare spirituala » Hipnoza umanista

Hipnoza umanista

  Autori: Olivier Lockert

Editura: FOR YOU

Pretul de lista:

Pretul nostru:

Economisesti:

35.00 Ron

28.00 Ron

7.00 Ron (20%)


Descriere

Hipnoza umanista. Schimba-te cu ajutorul starilor de constienta extinsa

O metoda eficienta pentru a atinge o stare de constienta extinsa, favorabila vindecarii, creativitatii si unei vieti cu mult mai bune!
Hipnoza umanista este o carte inovatoare si un manual cu privire la arta practicarii hipnozei umaniste, o tehnica puternica si eficienta pentru a te elibera de lanturi si a-ti trezi ce este mai bun in tine.
In hipnoza umanista, spre deosebire de alte forme de hipnoza, atingi un nivel superior al constientei de sine. Ca urmare, nu mai esti pasiv si nu mai trebuie sa renunti la control sau sa lasi lucrurile sa treaca de la sine. Hipnoterapeutul devine un ghid care te ajuta sa intervii direct in cursul evenimentelor, pastrandu-ti intreaga autonomie.
Olivier Lockert, fondatorul hipnozei umaniste, iti prezinta bazele teoretice si tehnicile esentiale pentru a intra in contact cu Constienta ta superioara, multumita multor exercitii practice sustinute de marturii, valabile pentru toate situatiile de viata.
Descopera aceasta perspectiva bogata si stimulatoare asupra psihologiei si asupra existentei! Invata si tu tehnici de inductie hipnotica pentru deschiderea constientei, precum si instrumente de schimbare simple si cu eficacitate imediata.
Detalii tehnice

Traducere: Irinel Quantin

Coperta: Necartonata

Anul aparitiei: 2019

Nr. pagini: 338

ISBN: 978-606-639-280-8

Opinii

Nu exista nici o opinie despre Hipnoza umanista. Fii primul care isi spune parerea despre aceasta carte!Nume:

Opinia:

Nota: Slaba Foarte buna