Ho'oponopono
20,00 lei
25,00 lei (-20%)

Ho'oponopono

Ho'oponopono
-20%
Preț: 20,00 lei
25,00 lei (-20%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-639-311-9
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 144

DESCRIERE

Ho'oponopono: cuvinte de intelepciune pentru rezolvarea conflictelor

Initial, Ho'oponopono se folosea pentru rezolvarea conflictelor aparute in cadrul unui trib. Samanul si membrii tribului se adunau pentru a aduce la lumina sursa problemei. Faptul ca formulau problema in propriile cuvinte le permitea oamenilor sa inteleaga ca cealalta persoana are o viziune diferita asupra evenimentului. Astfel se ajungea la iertare, conform unui protocol stravechi ce si-a dovedit mereu eficienta. Astazi, ritualul s-a simplificat si le este accesibil tuturor prin formulele „Imi pare rau, iarta-ma, multumesc, te iubesc“, folosite imediat ce intalnim o situatie conflictuala.
Numai ca uneori e dificil sa intri in aceasta energie a iertarii si a reconcilierii, mai ales cand emotiile sunt foarte puternice. Asa ca Nathalie Bodin s-a intors la tehnica originara si a elaborat o metoda moderna de „punere in cuvinte“ a emotiilor.
In cartea de fata vei afla formulele potrivite pentru principalele conflicte pe care le poti vindeca prin Ho'oponopono. Cele 30 de formule intelepte inspirate de Ho'oponopono te invita sa intri intr-o lume a pacii si a linistii sufletesti.

Traducere: Edith Negulici

Coperta: Necartonata

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0158 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.