Ia-ti adio de la certuri

Ia-ti adio de la certuri
-20%
Preț: 25,60 lei
32,00 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Categoria: Familie

DESCRIERE

Conceputa initial pentru a ajuta cuplurile casatorite sa isi solutioneze certurile cronice, cartea de fata prezinta principii si tehnici valabile pentru orice alt tip de relatie, inclusiv acelea dintre parinti si copii, dintre frati/surori, dintre prieteni, dintre colegi, dintre sefi si angajati.

Intrucat certurile survin ca urmare a neimplinirii unor nevoi sufletesti, dr. Jamie Turndorf identifica emotiile primare angajate in ciclul distrugator al disputelor si propune solutii simple si pragmatice pentru detensionarea situatiilor conflictuale si pentru rezolvarea echitabila si durabila a oricarei diferente de opinii.
Stilul prietenos, amuzant si constructiv al autoarei este sustinut de o indelungata experienta in solutionarea problemelor relationale si de o abilitate rara de a surprinde cauzele prime ale dificultatilor ce tulbura armonia legaturilor umane.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0188 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.