ACASA Reduceri maaaari PROMOTII DESPRE NOI
Cautare:  
 

LibrariaAtlas.ro » De la idee la bani Ed. a 3-a

De la idee la bani Ed. a 3-a

  Autori: Napoleon Hill

Editura: CURTEA VECHE

Pretul de lista:

Pretul nostru:

Economisesti:

35.00 Ron

28.00 Ron

7.00 Ron (20%)

Produs indisponibil

Descriere

De la idee la bani este cea mai cunoscuta lucrare a lui Napoleon Hill si, totodata, una dintre cele mai bine vandute carti din toate timpurile. Expunand, in esenta, 13 pasi catre imbogatire, autorul mizeaza in primul rand pe cultivarea unei constiinte a banilor, a unei filozofii privind succesul si imbogatirea.
Henry Ford, John D. Rockefeller, Theodore Roosevelt, William Jennings Bryan, Clarence Darrow, Alexander Graham Bell, William Howard Taft sunt numai câtiva dintre oamenii care au cunoscut succesul prin aplicarea principiilor din aceasta carte. Scrisa la imboldul lui Andrew Carnegie si tradusa in nenumarate limbi, De la idee la bani a devenit, cu timpul, o lucrare de capatâi a literaturii motivationale. Este o "carte de vizita" pentru fiecare om care a ajuns pe culmile gloriei dupa ce a pus in practica sfaturile din paginile ei. De la idee la bani a schimbat destinul multor femei, barbati si tineri din intreaga lume, ajutandu-i sa devina lideri in domenii din cele mai diverse: afaceri, guvern sau organizatii civice.
Detalii tehnice

Traducere: Ioana Maria Tomus, Andra Samata

Colectie: Carti Cheie

Anul aparitiei: 2018

Nr. pagini: 346

ISBN: 978-606-44-0026-0

Opinii

Nu exista nici o opinie despre De la idee la bani Ed. a 3-a. Fii primul care isi spune parerea despre aceasta carte!Nume:

Opinia:

Nota: Slaba Foarte buna