Impuls pentru atitudine
37,43 lei
49,90 lei (-24,99%)

Impuls pentru atitudine

Impuls pentru atitudine
-25%
Preț: 37,43 lei
49,90 lei (-24,99%)
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-606-8709-15-4
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 254

DESCRIERE

SUCCESUL ÎNCEPE DE LA ATITUDINE. O perspectivă cu adevărat pozitivă și rezilientă – genul care nu îți permite să renunți – cere învățare, autoreflecție și practică din plin.

Nu este ușor să rămâi pozitiv în vremuri atât de dure ca acelea pe care le trăim. Dacă treci printr-o perioadă dificilă în carieră, ai suferit o pierdere personală sau te zbați să faci față monotoniei fiecărei zile de lucru atunci Un impuls pentru atitudine este exact ce îți trebuie. Ceea ce sunt cablurile de reîncărcare a bateriei pentru o mașină este această carte pentru atitudinea ta. Este încărcătura pozitivă de care ai nevoie ca să scapi din capcana gândurilor negative și să revii pe traiectoria succesului pe care îl meriți. Te ajută să îți accelerezi ritmul de creștere, astfel încât să prosperi indiferent de toate suișurile și coborâșurile vieții. Îți arată cum să îți dezvolți perspectiva aceea pozitivă și rezilientă care te face să îți păstrezi dorința arzătoare de a continua. Îți descrie principii concrete, confirmate în timp, care vor aduce în viața ta vigoare și concentrare și îți oferă instrumentele necesare pentru a-ți reînsufleți pasiunea și sensul scopului – tot ceea ce ai nevoie ca atitudinea ta să funcționeze întotdeauna în favoarea și nu împotriva ta.
Impuls pentru atitudine este un ghid ușor de urmat care îți va permite:
• să transformi adversitățile în oportunități și în noi direcții de creștere personală și profesională;
• să îmbunătățești propria productivitate și productivitatea echipei tale;
• să adaugi pasiune și încredere la tot ce faci în viață!
Vei găsi în paginile acestei cărți 18 principii pentru a trăi și munci cu entuziasm și optimism – tot atâtea impulsuri de care noi toți avem nevoie zi de zi pentru a ne reîncărca bateriile.
Această carte este pentru atitudinea ta ceea ce sunt cablurile de reîncărcare a bateriei pentru o mașină.

Coperta: Necartonata

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0171 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.