Initiere in telepatie

Initiere in telepatie
-20%
Preț: 15,92 lei
19,90 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-973-629-146-3
Anul publicării: 2007
Pagini: 142
Format: 13x20 cm
Categoria: Diverse

DESCRIERE

Telepatia este un fenomen paranormal a carui existenta am putut-o constata fiecare dintre noi atunci cand, gandindu-ne la o persoana, am realizat ca aceasta ne priveste sau ca, simultan cu altcineva, am reflectat la acelasi lucru.
Desigur, se poate vorbi de transmisii telepatice mult mai complexe, care s-au realizat la distante extrem de mari, incepand cu mesaje si terminand cu desene complicate. Existenta acestei manifestari nu mai poate fi astazi negata, chiar daca explicarea ei depaseste capacitatea noastra de intelegere.
Telepatia este un subiect care i-a fascinat intotdeauna pe oameni. Raspunzand acestui deziderat, autorul a scris un adevarat ghid al transmiterii gandurilor - cartea de fata.
Experimentele pe care Stefano Beverini ni le propune permit familiarizarea celor interesati cu secretele acestei discipline ce constituie unul din fundamentele parapsihologiei.
Surprinzator, dupa parcurgerea acestei lucrari, multi cititori vor descoperi ca au neasteptate insusiri telepatice.

Traducere: Daria Ghiu

Anul publicarii: 2007

Nr. pagini: 142

Dimensiuni: 13x20 cm

ISBN: 978-973-629-146-3

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0170 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.