ACASA Reduceri maaaari PROMOTII DESPRE NOI
Cautare:  
 

LibrariaAtlas.ro » Intalniri cu oameni remarcabili Ed. a 2-a

Intalniri cu oameni remarcabili Ed. a 2-a

  Autori: G.I. Gurdjieff

Editura: CURTEA VECHE

Pretul de lista:

Pretul nostru:

Economisesti:

48.00 Ron

38.40 Ron

9.60 Ron (20%)

Produs indisponibil

Descriere

Lucrarea de fata reprezinta o scriere autobiografica a lui G.I. Gurdjieff, unul dintre cei mai misteriosi oameni ai secolului XX. Povestea seamana cu un minunat covor oriental care se desfasoara, elegant, inaintea noastra. La vederea bogatelor sale ornamente, ceva in noi tresare si ne calauzeste catre o cunoastere ascunsa in profunzimea acestor istorisiri, o cunoastere ce se dezvaluie pas cu pas, fara insa a face apel la limbajul explicativ al sistemelor teologice, filosofice sau psihologice.
Autorul si remarcabilii sai insotitori ne ofera exemplul unor valori cu adevarat umane, atemporale, prezente in toate civilizatiile. Va recunoaste, oare, omul de astazi, in cautarea sa, in lupta sa personala, aceste valori? Dupa cautari de zeci de ani, Gurdjieff a aflat adevarul. A ales sa-l impartaseasca, intelegand importanta misiunii de a-l trezi pe om. Ni-l ofera astazi, insa vom sti oare sa-l recunoastem? Vom putea sa ne vedem dorinta cea mai autentica si mai arzatoare, cu ochii nostri adevarati?
Prezenta lui Gurdjieff si, in special, privirea sa patrunzatoare au facut o impresie extraordinara. Simteai ca, intr-adevar, erai vazut, expus unei viziuni care nu lasase nimic in umbra si, in acelasi timp, nu erai judecat sau condamnat. Se stabilea imediat o relatie care inlatura orice frica si in acelasi timp te aducea fata in fata cu propria ta realitate. - Jeanne de Salzmann
Cred ca Gurdjieff este singurul om de pe pamant ce a condus vreodata oameni intr-o expeditie care, atunci cand era privita din afara, parea atat de nenecesara si se termina cu nimic. Insa ea era plina de insemnatate si de valoare pentru cei care luau parte la aceasta si care isi aminteau de ce venisera. - Thomas de Hartmann
Detalii tehnice

Traducere: Cantemir Mambet

Coperta: Necartonata

Anul aparitiei: 2019

Nr. pagini: 368

ISBN: 978-606-44-0366-7

Opinii

Nu exista nici o opinie despre Intalniri cu oameni remarcabili Ed. a 2-a. Fii primul care isi spune parerea despre aceasta carte!Nume:

Opinia:

Nota: Slaba Foarte buna