Intelepciunea incasilor-Intoarcerea la bucurie

Intelepciunea incasilor-Intoarcerea la bucurie
-20%
Preț: 24,00 lei
30,00 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Traim vremuri extraordinare. In Peru, descendentii incasilor ii dau acestei perioade numele Pachakuti, „intoarcerea Esentei cosmosului“, dupa 500 de ani de intuneric. Peru este „dimineata acestui nou soare“, portalul prin care razele noii lumini incep sa trezeasca omenirea la o noua constienta.
Unii oameni au avut revelatii si s-au trezit inaintea acestui nou Rasarit. Altii se dezmortesc acum sub caldura spirituala a primelor sale raze. Iar altii au nevoie de un sprijin mai sustinut pentru a primi adanc in suflet aceasta aurora binefacatoare. Indiferent de ritm si de stadiu, cu totii ne vom trezi in cadrul acestui ciclu.
Respectat atat de indigenii din Anzi, cat si de calatorii intru spirit veniti din Occident in Locurile Sacre, Jorge Luis Delgado, autorul minunatei carti Intelepciunea incasilor, te invita sa parcurgi aceasta reintoarcere la Bucurie in pasii creati de o cultura ancestrala, cu o intelepciune perena.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0134 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.