ACASA Reduceri maaaari PROMOTII DESPRE NOI
Cautare:  
 

LibrariaAtlas.ro » Inteligenta sociala Editia 2, revizuita

Inteligenta sociala Editia 2, revizuita

  Autori: Daniel Goleman

Editura: CURTEA VECHE

Pretul de lista:

Pretul nostru:

Economisesti:

49.00 Ron

39.20 Ron

9.80 Ron (20%)

Produs indisponibil

Descriere

Avem un instinct al supravietuirii, dar, de asemenea, unul al altruismului. Am fost invatati ca viata e o lupta, dar Natura favorizeaza mai degraba relatiile pozitive. Iar compasiunea vindeca intr-un fel in care medicina inca nu o poate face. Acestea, si multe altele, sunt vestile bune pe care ni le aduce Daniel Goleman. Dar, ne avertizeaza el, asa cum relatiile sanatoase actioneaza asupra corpului nostru intr-un mod benefic, cele nesanatoase ni-l otravesc. Iar autorul Inteligentei sociale ne asigura ca nu e vorba de o metafora, ci de realitate. Emotia negativa a celuilalt se "ia", intocmai ca raceala. Si, mai grav, poate avea consecinte mult mai daunatoare.

Toate acestea nu pot fi explicate fara a se apela la un limbaj stiintific, fapt care nu trebuie sa-i descurajeze deloc pe cititori. Inteligenta sociala contine numeroase exemple din viata personala a autorului si tot felul de povestiri cu personaje interesante. Asadar, lectura acestei carti va fi, cu siguranta, o aventura fascinanta.
Detalii tehnice

Serie: Daniel Goleman

Coperta: Brosata

Anul aparitiei: 2018

Nr. pagini: 576

Format: 14x20 cm

ISBN: 978-606-44-0092-5

Opinii

Nu exista nici o opinie despre Inteligenta sociala Editia 2, revizuita. Fii primul care isi spune parerea despre aceasta carte!Nume:

Opinia:

Nota: Slaba Foarte buna