In interiorul Pamantului-al doilea tunel. Radu Cinamar

In interiorul Pamantului-al doilea tunel. Radu Cinamar
-20%
Preț: 30,40 lei
38,00 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc lichidat
Editura:
Anul publicării: 2014
Categoria: Geografie

DESCRIERE

NOTA EDITORULUI:

Nu aduce anul, ce aduce ceasul!, spune un proverb romanesc, caruia i-am inteles cu adevarat semnificatia in luna februarie 2017. Speranta continuarii,, seriei Radu Cinamar'' era la cota de avarie, dupa multi ani de liniste desavarsita in aceasta privinta din partea autorului. Toate solicitarile noastre in acest sens, exprimand de asemenea nenumaratele apeluri si intrebari din partea cititorilor, pe care le-am primit la redactie, au ramas fara niciun raspuns.
Si totusi, sunt unele momente in viata cand surpriza face sa te gandesti mai profund la ceea ce Einstein a spus acum un secol: Exista doua moduri de a-ti trai viata: ca si cum nu ar exista miracole sau ca si cum totul ar fi un miracol. Poate ca e prea mult sa consideram revenirea autorului ca fiind un,, miracol'', dar in orice caz ea constituie o mare surpriza pentru toti cititorii seriei, mai ales ca acest volum contine o mina de informatii tulburatoare. Probabil el va da nastere la controverse, argumente si opinii, dar dincolo de toate acestea vom putea sa ne explicam mai bine unele mistere pe care pana acum le consideram de nerezolvat.
In cele cateva randuri pe care ni le-a trimis, Radu Cinamar a lasat sa se inteleaga faptul ca acesta este momentul potrivit pentru a continua revelatiile in legatura cu Sala Proiectiilor din Muntii Bucegi. De asemenea, el a facut mentiunea ca seria volumelor nu se va opri aici, ci prin intermediul viitoarelor aparitii va aduce in atentia cititorilor si a comunitatii stiintifice elemente uluitoare despre trecutul omenirii si despre posibilitatile pe care ea le are in viitor.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Cărți noi - Geografie

31,45 lei
37,00 lei (-15%)
Created in 0.0138 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.