Introspectiile Evei
9,60 lei
12,00 lei (-20%)

Introspectiile Evei

Introspectiile Evei
-20%
Preț: 9,60 lei
12,00 lei (-20%)
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Categoria: Poezie

DESCRIERE

Născută pentru a fi ea însăși poezie...

Sunt poeți zămisliți a fi poeți înainte de a fi atins penița... Sunt poeți meniți a fi poeți înainte ca versul lor să ajungă la noi pentru a căpăta prin lecturile noastre, dar cine suntem noi oare pentru a decide, dovada harului lor...

Sunt poeți care scrijelesc, nu pe hârtie, ci direct în emoțiile și amintirile noastre.

Alina Gabriela Danciu nu scrie doar pe hârtie. Ea leagă simfoniile de metafore cu mult înainte de a se fi așezat în fața colii, strângând aripile creației, îmblânzind creația însăși, încă din momentul în care degetele-i ating coardele-condei ale harpei.

Poeta dovedește nu doar curaj în abordarea poeziei, de la cea de dragoste la versurile-stih, ci și o remarcabilă versatilitate lirică, meleagurile poetice descrise sub penița ei rezonând afectiv cu trăirile nepământene ale sunetelor de harpă.

Poeta scrie, scrie pentru a ne păstra sculptați în cuvinte; arde, trebuie să ardă, pentru a ne aduce mai aproape de alfabetul inimii ei, din care desprinde, și nu credeți că nu doare, litere-poem pentru fiecare.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Poezie - Cele mai vândute cărți

5,60 lei
8,00 lei (-30%)
6,40 lei
8,00 lei (-20%)
11,05 lei
13,00 lei (-15%)
15,75 lei
21,00 lei (-25%)
16,06 lei
18,90 lei (-15,03%)
Created in 0.0134 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.