ACASA Reduceri maaaari PROMOTII DESPRE NOI
Cautare:  
 

LibrariaAtlas.ro » Practice » Astrologie » Invata cum sa folosesti numerologia in 21 de zile

Invata cum sa folosesti numerologia in 21 de zile

  Autori: David Phillips

Editura: FOR YOU

Pretul de lista:

Pretul nostru:

Economisesti:

20.00 Ron

16.00 Ron

4.00 Ron (20%)


Carti cumparate alaturi de Invata cum sa folosesti numerologia in 21 de zile

Descriere

Poate că nu ai observat, însă numerele se află peste tot în jurul nostru. Deloc întâmplător! Numerele au adeseori semnificații profunde și ne oferă cheia pentru a ne înțelege prezentul, acționând și ca un ghid pentru viitor.
David A. Phillips, expert în numerologie, îți oferă un ghid unic și practic pentru a întrebuința puterea numerelor în viața de zi cu zi. Cartea „Învață cum să folosești numerologia în 21 de zile” te ajută să înțelegi semnificația ascunsă a numerelor și îți conferă abilitățile necesare pentru a observa conexiunile dintre tiparele numerologice specific ție și nivelul de bogăție, sănătate și fericire de care ai parte. Cufundă-te în lumea numerelor și vei deprinde o metodă simplă și infailibilă de a-ți decripta experiențele de viață, tot așa cum o hartă te ajută să călătorești într-un tărâm necunoscut. Această hartă îți este acum disponibilă oriunde vei merge și orice vei face, mai ales atunci când ai nelămuriri privitoare la semnificațiile mai profunde ale numerelor din jurul nostru.
Învață cum să stăpânești puterea numerelor în numai 21 de zile!

Opinii

Nu exista nici o opinie despre Invata cum sa folosesti numerologia in 21 de zile. Fii primul care isi spune parerea despre aceasta carte!Nume:

Opinia:

Nota: Slaba Foarte buna