ACASA Reduceri maaaari PROMOTII DESPRE NOI
Cautare:  
 

LibrariaAtlas.ro » Religie si Spiritualitate » Vindecare spirituala » Invata cum sa-ti ingrijesti profund sufletul in 21 de zile

Invata cum sa-ti ingrijesti profund sufletul in 21 de zile

  Autori: Cheryl Richardson

Editura: FOR YOU

Pretul de lista:

Pretul nostru:

Economisesti:

20.00 Ron

16.00 Ron

4.00 Ron (20%)


Descriere

În graba vieții cotidiene ne pierdem din vedere propria bunăstare și propriul confort interior, până la punctul în care nu ne mai gândim cum să ne aducem bucurie profundă în fiecare zi.
În acest ghid scurt și ușor de citit, renumita formatoare/life coach Cheryl Richardson îți arată cum să hrănești cea mai importantă relație a vieții tale: cea cu tine însuți! Pe măsură ce fiecare capitol te provoacă să-ți modifici comportamentele sau circumstanțele care te blochează, înveți cum să înțelegi impactul real al împrejurărilor, să accepți dezamăgirile în toate domeniile atunci când acestea apar, să-ți găsești ritmul natural și să te deplasezi în ritmul valurilor vieții. De asemenea, afli cum să-ți (re)descoperi pasiunile și punctele tari pentru a obține cele mai bune rezultate în toate aspectele vieții tale.
Cu sfaturi sănătoase, exerciții și resurse eficiente pentru fiecare pas înainte, acest manual practic pentru inimă și minte îți arată că, schimbându-ți modul de gândire, îți schimbi radical viața – în doar 21 de zile!

Opinii

Nu exista nici o opinie despre Invata cum sa-ti ingrijesti profund sufletul in 21 de zile. Fii primul care isi spune parerea despre aceasta carte!Nume:

Opinia:

Nota: Slaba Foarte buna