Invata cum sa-ti trezesti scriitorul interior in 21 de zile

Invata cum sa-ti trezesti scriitorul interior in 21 de zile
-20%
Preț: 16,00 lei
20,00 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Traim in vremuri interesante pentru exprimarea de sine: oricine are o idee si un computer poate ajunge la o audienta mondiala.
Cum iti sustii ideile si cum iti depasesti nesiguranta atunci cand ai de comunicat ceva? Cum sa-ti transmiti ideile astfel incat lumea sa le observe? Ce tehnici de scriere sa folosesti pentru a lucra disciplinat si pentru a-ti face din momentele de creatie o bucurie autentica?
Si cum te distingi de mii de concurenti pentru a fi auzit?
Cartea Invata cum sa-ti trezesti scriitorul interior in 21 de zile este plina cu activitati de scriere creativa si cursiva, intr-un ghid cald, mangaietor, pentru a patrunde in noua ta viata ca autor imputernicit.
Invata cum sa generezi mai multe idei, sa-ti construiesti increderea in tine, sa eviti blocajul scriitorului si sa-ti duci povestea vietii pana la capat!

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0249 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.