ACASA Reduceri maaaari PROMOTII DESPRE NOI
Cautare:  
 

LibrariaAtlas.ro » Carte scolara » Matematica » Sa invatam matematica fara profesor cls II-Hyperion

Sa invatam matematica fara profesor cls II-Hyperion

  Autori: Gheorghe Adalbert Schneider

Editura: HYPERION

Pretul de lista:

Pretul nostru:

Economisesti:

20.00 Ron

16.00 Ron

4.00 Ron (20%)


Descriere

Sa invatam matematica fara profesor cl a II-a

Lucrarea de fata a fost elaborata conform programei scolare aprobata de MINISTERUL EDUCATIEI NATIONALE prin ordinul ministrului educatiei nationale nr. 3418 / 19.03.2013 si vine in intampinarea unui stil de invatamant modern, usor, placut, prin care studiul matematicii sa se realizeze intr-un mod atragator.
In mod special lucrarea se adreseaza elevilor care au posibilitati materiale reduse si nu-si pot permite abordarea unor ore suplimentare, dar si elevilor care au chemare spre matematica si doresc sa studieze singuri acest obiect.
Lucrarea se adreseaza si profesorilor care doresc sa lucreze mai usor cu elevii si sa aiba un control mai riguros asupra nivelului la care ajung elevii intr-un moment dat.
Fiecare paragraf al fiecarui capitol in parte contine mai intai notiuni teoretice si exemple care au ca scop acomodarea elevului cu partea teoretica necesara intelegerii in profunzime a notiunilor legate de paragraful respectiv.
In continuare sunt prezentate exercitii si probleme rezolvate, bine alese si care au ca scop intelegerea de catre elev a tuturor aspectelor legate de paragraful tratat. Fiecare paragraf continua cu exercitii si probleme propuse spre rezolvare, toate fiind probleme de tip grila si care acopera cat mai complet paragraful respectiv si se incheie cu cateva teste grila de evaluare si apoi probleme pentru concursuri.
In partea a doua a lucrarii sunt date raspunsurile la toate problemele din acesta carte precum si rezolvari sau indicatii la problemele de tip grila mai grele din fiecare paragraf al fiecarui capitol.
Prezenta lucrare vine in ajutorul elevilor oferindu-le acestora un instrument foarte eficient pentru a invata singuri, cat si pentru o buna si corecta evaluare a cunostintelor detinute de ei.

Opinii

Nu exista nici o opinie despre Sa invatam matematica fara profesor cls II-Hyperion. Fii primul care isi spune parerea despre aceasta carte!Nume:

Opinia:

Nota: Slaba Foarte buna