ACASA Reduceri maaaari PROMOTII DESPRE NOI
Cautare:  
 

LibrariaAtlas.ro » Carte scolara » Matematica » Sa invatam sa numaram de la 0 la 1000000 clasele III si IV

Sa invatam sa numaram de la 0 la 1000000 clasele III si IV

  Autori: Gheorghe Adalbert Schneider

Editura: HYPERION

Pretul de lista:

Pretul nostru:

Economisesti:

10.00 Ron

8.00 Ron

2.00 Ron (20%)


Descriere

Lucrarea de faţă respectă programa şcolară actuală și vine în întâmpinarea unui stil de învățământ modern, ușor, plăcut, prin care studiul matematicii să se realizeze într-un mod atrăgător.
Fiecare capitol conține mai întâi noțiuni teoretice și exemple, care au ca scop acomodarea elevului cu partea teoretică necesară înțelegerii în profunzime a numerelor prezentate.
În continuare sunt prezentate probleme de tip grilă care acoperă cât mai complet capitolul respectiv și au ca scop înțelegerea de către elev a tuturor aspectelor legate de numerele prezentate.
Ca încheiere a fiecărui capitol sunt prezentate mai multe teste grilă de evaluare, care-l ajută pe elev să se auto verifice în ceea ce privește însușirea corectă a noțiunilor legate de numerele prezentate în capitol. La finalul lucrării sunt prezentate 14 teste grilă finale.
În partea a doua a lucrării sunt date răspunsurile la problemele de tip grilă aferente ficărui capitol, la testele grilă aferente fiecărui capitol, cât și la testele grilă finale.
Prezenta lucrare vine și în ajutorul învățătorilor, oferindu-le acestora un instrument foarte eficient pentru buna și corecta evaluare a cunoștințelor deținute de elevii din clasele a III-a și a IV-a.

Opinii

Nu exista nici o opinie despre Sa invatam sa numaram de la 0 la 1000000 clasele III si IV. Fii primul care isi spune parerea despre aceasta carte!Nume:

Opinia:

Nota: Slaba Foarte buna