ACASA Reduceri maaaari PROMOTII DESPRE NOI
Cautare:  
 

LibrariaAtlas.ro » Practice » Dezvoltare personala » Invinge depresia inainte sa te invinga ea pe tine-editie revizuita

Invinge depresia inainte sa te invinga ea pe tine-editie revizuita

  Autori: Dr. Robert L. Leahy

Editura: FOR YOU

Pretul de lista:

Pretul nostru:

Economisesti:

35.00 Ron

28.00 Ron

7.00 Ron (20%)


Descriere

Aproape toţi oamenii suferă de depresie cel puţin o dată în viaţă, indiferent de rasă, gen, vârstă ori statut socio-economic. Mulţi suferă în tăcere, fără să ceară vreodată ajutor.
Află de la dr. Robert L. Leahy de ce depresia a devenit o epidemie pe plan mondial și cum să îţi schimbi atitudinea ca să scapi de gândurile autodistructive. Folosind practici de conștientizare și meditaţie, vei vedea într-o nouă lumină imaginile ce te tulburau și te aruncau în hăul tristeţii.
Dr. Leahy expune în termeni simpli și tonici cauzele, simptomele și tratamentele posibile pentru depresie, combinând studiile de caz cu instrucţiuni simple ce te învaţă să înţelegi depresia și s-o înlături eficient, ajutându-te atât pe tine, cât și pe cei dragi să scăpaţi de senzaţiile de extenuare, singurătate și devalorizare. Nu trebuie să aștepţi să te salveze cineva. Te poţi salva singur!

„Un ghid de referinţă, realizat de un clinician remarcabil. El prezintă problemele tipice ale depresiei şi oferă explicaţii clare cu privire la modul de a le rezolva. Este o lectură obligatorie pentru oricine suferă de depresie – şi cine nu a suferit de depresie la un moment dat în viaţă?“
(Dr. Aaron T. Beck, profesor emerit la University of Pennsylvania)

Opinii

Nu exista nici o opinie despre Invinge depresia inainte sa te invinga ea pe tine-editie revizuita. Fii primul care isi spune parerea despre aceasta carte!Nume:

Opinia:

Nota: Slaba Foarte buna