ACASA Reduceri maaaari PROMOTII DESPRE NOI
Cautare:  
 

LibrariaAtlas.ro » Religie si Spiritualitate » Vindecare spirituala » Istoria reala a Pamantului-Editia 1 revizuita

Istoria reala a Pamantului-Editia 1 revizuita

  Autori: Sal Rachele

Editura: PROXIMA MUNDI

Pretul de lista:

Pretul nostru:

Economisesti:

50.00 Ron

47.50 Ron

2.50 Ron (5%)


Descriere

Daca esti fizician, biolog, arheolog, antropolog sau economist, este probabil ca acest material iti va provoca cele mai profunde si mai indragite idei pe care le ai despre realitate. Datorita lumii Internetului, ideile prezentate aici pot fi cercetate si investigate complet, iar autorul te incurajeaza sa faci acest lucru.
Aceasta carte exploreaza mai multe intrebari profunde care au chinuit omenirea de la inceputul timpului, inclusiv cele clasice si atemporale precum: „- De ce exista atat de multa suferinta pe Pamant?” si „- Cum evadam din inchisoarea noastra autoimpusa, de ganduri si credinte negative?”
Vom raspunde si la intrebarea „- Cum se face ca am venit pe aceasta planeta mica de la marginea unei galaxii de marime mai curand medie, cu amestecul nostru rasial si etnic, cu limbile si obiceiurile culturale ale noastre?” De asemenea, vom calca peste unele „vaci sacre”, printre care se afla credinta ca omenirea a evoluat din maimuta si ideea ca aceasta este cea mai avansata civilizatie care a existat pe Pamant (ambele fiind presupuneri incorecte). Va indemnam sa mentineti o minte deschisa in timp ce cititi aceasta carte. Nu acceptati si nu respingeti orbeste lucrurile care se spun in ea. Daca mintea nu este deschisa, nu se poate obtine mai multa cunoastere si intelepciune. Ati incercat vreodata sa turnati un lichid intr-un recipient inchis? Asadar, dragi cititori, puneti-va centurile de siguranta si deschideti cartea pentru o calatorie minunata!
Detalii tehnice

Traducere: George Acu

Coperta: Necartonata

Anul aparitiei: 2018

Nr. pagini: 332

ISBN: 978-606-94421-1-1

Opinii

Nu exista nici o opinie despre Istoria reala a Pamantului-Editia 1 revizuita. Fii primul care isi spune parerea despre aceasta carte!Nume:

Opinia:

Nota: Slaba Foarte buna