ACASA Reduceri maaaari PROMOTII DESPRE NOI
Cautare:  
 

LibrariaAtlas.ro » Limbi straine » Dictionare » Italiana dictionar de buzunar

Italiana dictionar de buzunar

  Autori: Nelistat

Editura: LINGHEA

Pretul de lista:

Pretul nostru:

Economisesti:

24.90 Ron

19.92 Ron

4.98 Ron (20%)


Descriere

Aveti in fata dvs. un dictionar italian-roman si roman-italian nou-nout care cuprinde cele mai folosite cuvinte din limba franceza contemporana.
Veti aprecia acest dictionar nu doar in calatorii, ci si la serviciu, la scoala sau la cursurile de limbi straine. Va va ajuta sa va exprimati si sa comunicati mai bine in franceza, in situatiile cotidiene.
Am ales atent cuvintele-titlu si traducerile pentru ca dvs. sa gasiti aici cuvintele si expresiile cel mai des intalnite atat din limba franceza contemporana literara, cat si din limbajul colocvial. In alegerea cuvintelor-titlu am pornit de la cele mai noi dictionare explicative frantuzesti ale unor edituri renumite (Petit Robert, Petit Larousse, Hachette encyclopedique etc.) Astfel, in loc sa va prezinte o serie de cuvinte invechite care nu se mai folosesc, dictionarul nostru va ofera o serie de termeni noi folositi in limba contemporana.
Pentru a putea lucra cat mai bine cu dictionarul, am adaugat numeroase informatii suplimentare. Notele si semnele grafice va vor ajuta sa alegeti cea mai potrivita expresie. Numeroasele expresii, exemple si locutiuni va vor arata cum sa folositi corect un cuvant sau o expresie intr-o propozitie.
Suntem convinsi ca dictionarul va va fi de un real folos.
Autorii

Caracteristicile dictionarului:
-30 000 de cuvinte-titlu
-vocabular contemporan
-valente prepozitionale si exemple practice
-transcriere fonetica
-ideal in calatorie si pentru studiu
Detalii tehnice

Anul aparitiei: 2013

Nr. pagini: 606

Format: 8,5x12 cm

ISBN: 978-606-8491-07-3

Opinii

Nu exista nici o opinie despre Italiana dictionar de buzunar. Fii primul care isi spune parerea despre aceasta carte!Nume:

Opinia:

Nota: Slaba Foarte buna