Tu ai iubi un om ca tine?-Cristi Grosaru

Tu ai iubi un om ca tine?-Cristi Grosaru
-20%
Preț: 31,20 lei
39,00 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-606-94540-8-4
Anul publicării: 2018
Pagini: 112

DESCRIERE

Natura umana este facuta in asa fel incat sa caute. Sa caute ce nu are. De aceea alergam dupa persoane care nu ne vor si dupa lucruri care nu ne trebuie. Secretul este sa te opresti si sa te uiti la persoanele care te doresc si la lucrurile pe care le detii.
Renunta la a mai alerga! Renunta, ca sa poti deveni prezent! A renunta la oameni si lucruri care nu-ti apartin presupune, printre altele, descoperirea propriei persoane.
Ceea ce te leaga de aceste lucruri este doar atasamentul care-ti asigura o nevoie falsa de afectiune. De ce? Pentru ca tu ai nevoie de oameni si de lucruri, nicidecum de atasamente. Asa ca, renunta la toata aceasta alergatura ca sa poti deveni liber.
Si nu uita un lucru: esti tratat in functie de gradul de confort pe care-l oferi. Asa ca, nu te astepta ca oamenii din jurul tau sa-ti aplaude suferintele.

Anul publicarii: 2018

Nr. pagini: 112

ISBN: 978-606-94540-8-4

Coperta: Brosata

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Cărți noi - Beletristica romaneasca

Created in 0.0149 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.