Iubirea incepe la 40 de ani
24,00 lei
30,00 lei (-20%)

Iubirea incepe la 40 de ani

Iubirea incepe la 40 de ani
-20%
Preț: 24,00 lei
30,00 lei (-20%)
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Categoria: Sex si dragoste

DESCRIERE

Cele mai bune relatii se stabilesc adeseori dupa varsta de 40 de ani, cand experienta ne-a invatat ce tip de persoana ni se potriveste cel mai bine si cand putem iubi cu mai multa intelepciune si profunzime decat la 20 sau 30 de ani.
Cand esti singur(a) la 40, 50 sau 60 de ani, cum sa faci cunostinta cu un nou partener de viata? Cartea "Iubirea incepe la 40 de ani” iti ofera informatiile si sprijinul de care ai nevoie pentru a-ti redeschide sufletul si a porni activ in cautarea iubirii. Interviuri cu mai multe cupluri si propria experienta a autoarelor demonstreaza ca ideile din aceasta carte chiar dau roade si ca ghidajul lor prietenos te va sustine pe drumul tau catre adevarata iubire.
Iubirea incepe la 40 de ani iti arata cum:
- sa te pregatesti logistic si emotional pentru a iesi din nou in lume;
- sa intocmesti o strategie ce te va duce catre partenerul potrivit;
- sa folosesti intelept anunturile personale, site-urile si agentiile matrimoniale;
- sa-ti gestionezi emotiile – de bucurie si de tensiune – generate de o noua relatie.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0507 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.