ACASA Reduceri maaaari PROMOTII DESPRE NOI
Cautare:  
 

LibrariaAtlas.ro » Jazz pentru iguane-Editie revizuita si adaugita

Jazz pentru iguane-Editie revizuita si adaugita

  Autori: Razvan Andrei

Editura: CURTEA VECHE

Pretul de lista:

Pretul nostru:

Economisesti:

32.00 Ron

25.60 Ron

6.40 Ron (20%)

Produs indisponibil

Descriere

"Volumul Jazz pentru iguane, cu titlul său capoteian, este una dintre cele mai originale cărți de poezie ale anului și, în mod evident, o bornă în paradigma literară românească."
– Marius Chivu

"Răzvan Andrei oferă o poezie maximalistă, în care senzorialitatea electrică, eclectică și multiplă, pusă sub semnul lui Walt Whitman, explodează controlat într-un desen conceptual auster de tip ikebana."
– Mihai Iovănel

"Despre copilul secolelor trecute, mutilat de frică și vină, de rușinea familiei, obligat să fie ceea ce nu e, incriminat, hăituit, interzis, alungat, despre copilul acestui secol și al celor care vor veni scrie cu tandrețe, revoltă și curaj Răzvan Andrei. Nu știu dacă voi prinde includerea poemului Elegie pentru copilul homo în manuale, însă pot spune că e timpul ca literatura, dominată secole la rând de privirea și acțiunea heterosexuale, să primească și să celebreze și alt fel de experiențe, voci, stiluri și identități. Acesta va fi, cu siguranță, poemul care va ghida generațiile viitoare!"
– Medeea Iancu
Detalii tehnice

Coperta: Necartonata

Anul aparitiei: 2019

Nr. pagini: 112

ISBN: 978-606-44-0273-8

Opinii

Nu exista nici o opinie despre Jazz pentru iguane-Editie revizuita si adaugita. Fii primul care isi spune parerea despre aceasta carte!Nume:

Opinia:

Nota: Slaba Foarte buna