Jurnal de gravida
15,00 lei
20,00 lei (-25%)

Jurnal de gravida

Jurnal de gravida
-25%
Preț: 15,00 lei
20,00 lei (-25%)
Disponibilitate: în stoc
Anul publicării: 2009
Categoria: Familie

DESCRIERE

Pentru multe femei experienta sarcinii inseamna si un numar foarte mare de kilograme in plus. Acest lucru iti pune in pericol sanatatea, dezvoltarea normala a copilului si se transforma intr-un motiv de depresie dupa nastere.” A manca pentru doi” este o expresie gresit inteleasa si se refera la responsabilitate si nu la cantitate. Cheia este dieta echilibrata din perioada sarcinii care sa asigure toti nutrientii necesari evolutiei sarcinii si o acumulare ideala de kilograme, intre 10 si 14.

„Jurnal de gravida- Cum sa-ti controlezi greutatea si sa ai un copil sanatos” este un ghid practic cu sfaturi utile pentru femeile insarcinate sau cele care intentioneaza sa aiba un copil. Este experienta proprie a autoarei care la 37 de ani a reusit sa acumuleze doar 10 kg in sarcina, a nascut natural un copil sanatos si a revenit la fomele initiale in numai 10 saptamani dupa nastere. Carmen Bruma a demonstrat ca se poate iar in carte va dezvaluie secretele ei.

In „Jurnal de gravida” mai gasiti si un meniu complet pentru cele trei trimestre ale sarcinii si o serie de retete de mancaruri ideale pentru femeile insarcinate

RECENZII

Rating general
5 (4 recenzii)
5 stele
4
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stea
0
Spune-ne opinia ta despre acest produs!
scrie o recenzie
5
O carte pentru femei pe care ar trebui sa o citeasca si barbatii, doar astfel vor afla si vor aprecia in plus misiunea femeii ca mama, si sotie. Autoarea convinge ca lupta cu kilogramele inseamna sanatatea, dar si pastrarea feminitatii.. Felicitari!.
5
Curajoasa povestitoarea. Si are harul povestirii dat de experienta televiunii. Felicitari si o asteptam cu alte volum secvente din viata ei de mamica.
5
Curajoasa povestitoarea. Si are harul povestirii dat de experienta televiunii. Felicitari si o asteptam cu alte volum secvente din viata ei de mamica.
5
Jurnal de gravida este o carte tocmai buna daca te gandesti sa devii mama. Invata cum sa iti controlezi greutatea si cum sa ai un copil sanatos impreuna cu Jurnal de gravida chiar inainte de a ramane insarcinata.

Familie - Cele mai vândute cărți

Created in 0.0150 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.