Jurnalul unei bufnite : Eva si bufnita cea noua

Jurnalul unei bufnite : Eva si bufnita cea noua
-20%
Preț: 12,51 lei
15,64 lei (-20,01%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-94574-6-7
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 80

DESCRIERE

Jurnalul unei bufnite, o serie de carti cu un personaj de care fetitele se vor indragosti imediat – Eva, o bufnita aventuroasa si dragalasa care are parte de tot felul de aventuri din care trage invataminte care mai de care mai folositoare. Seria este conceputa special pentru copii de 5-8 ani, care abia au invatat sa citeasca si sunt gata sa exploreze, singuri sau cu ajutorul unui adult sau al unui frate mai mare, texte mai complexe si intamplari mai captivante.
A sosit o bufnita noua in POMSBURG! Numele ei este Ina. Eva isi doreste FOARTE mult sa se imprieteneasca cu ea, dar Ina nu pare sa vrea sa‑si petreaca timpul cu Eva. Apoi Ina incepe sa se joace cu Lucy, cea mai buna prietena a Evei. Oare isi va pierde Eva cea mai PAN-TASTICA prietena?
Citeste urmatoarele aventuri ale Evei! 80 de pagini color, o poveste captivanta si ilustratii minunate.

Traducere: Daniel Eberhat

Coperta: Necartonata

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de aceiași autori

Created in 0.0146 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.