ACASA Reduceri maaaari PROMOTII DESPRE NOI
Cautare:  
 

LibrariaAtlas.ro » Practice » Business si bani » 100 de legi eterne ale succesului in business

100 de legi eterne ale succesului in business

  Autori: Nelistat

Editura: CURTEA VECHE

Pretul de lista:

Pretul nostru:

Economisesti:

48.00 Ron

38.40 Ron

9.60 Ron (20%)


Descriere

Pentru cititorii de literatura motivationala, numele lui Brian Tracy este sinonim cu succesul. De la tanarul care s-a vazut nevoit sa renunte la educatie pentru a-si castiga existenta ca muncitor necalificat pana la milionarul de astazi drumul a fost lung, iar el l-a parcurs prin forte proprii. Cu biografia lui, Tracy ofera pilda vie a faptului ca oricine isi poate castiga independenta financiara si se poate chiar imbogati daca pune in practica legile eterne ale succesului in business.
Totusi, autorul nu iti propune o reteta-minune in aceste pagini. Valabilitatea principiilor prezentate de Brian Tracy vine din simplitatea lor. Lucruri ca planificarea, economisirea si negocierea au functionat pe vremea trocului si functioneaza si astazi in corporatii. De ce? Pentru simplul fapt ca presupun un tip de cunoastere elementara, care in zilele noastre risca sa se piarda sub straturi de notiuni sofisticate. Nu iti ramane decat sa redescoperi aceasta cunoastere si, abordandu-ti profesia cu disciplina si hotarare, sa constientizezi ca singurele limite din calea ta sunt acelea pe care ti le impui de unul singur.
Detalii tehnice

Traducere: Alina Rudeanu

Colectie: Carti Cheie

Coperta: Necartonata

Anul aparitiei: 2020

Nr. pagini: 376

ISBN: 978-606-44-0474-9

Opinii

Nu exista nici o opinie despre 100 de legi eterne ale succesului in business. Fii primul care isi spune parerea despre aceasta carte!Nume:

Opinia:

Nota: Slaba Foarte buna