ACASA Reduceri maaaari PROMOTII DESPRE NOI
Cautare:  
 

LibrariaAtlas.ro » Religie si Spiritualitate » Diverse » Lilith Provocarea de a cobori in abisurile fiintei

Lilith Provocarea de a cobori in abisurile fiintei

  Autori: Minerva

Editura: FOR YOU

Pretul de lista:

Pretul nostru:

Economisesti:

30.00 Ron

24.00 Ron

6.00 Ron (20%)


Descriere

Lilith. Provocarea de a cobori in abisurile fiintei

Considerata salbatica, neinhibata, contestatara si devianta sexual, Lilith a primit ca atribute tot ceea ce societatea dorea sa-si reprime ca fiind instinctiv, periculos si necivilizat. Insa aceste impulsuri naturale constituie, de fapt, forta ei si motorul unei evolutii in care ne recapatam puterea si controlul asupra propriei vieti.
Lilith este mult mai complexa, iar aparitia ei in zodii semnaleaza aspectele in care fiecare nativ are de lucru cu sine pentru a aduce la lumina calitati valoroase. Binecunoscuta astroloaga Minerva dizolva prejudecatile legate de negativitatea lui Lilith si ii restabileste acesteia rolul crucial in vindecarea personala.
Cartea de fata degajeaza atent valentele arhetipale ale acestui simbol al rebeliunii justificate si explica minutios aspectele pe care Lilith/Luna Neagra le aduce in fiecare semn zodiacal si in fiecare Casa. Autoarea accentueaza in fiecare caz modalitatile de vindecare a Umbrei si avantajele pe care Lilith i le aduce fiecarui om prin intuitie, prin curajul de a face schimbari, prin compasiune si respect fata de sine.
Detalii tehnice

Coperta: Necartonata

Anul aparitiei: 2019

Nr. pagini: 304

ISBN: 978-606-639-301-0

Opinii

Nu exista nici o opinie despre Lilith Provocarea de a cobori in abisurile fiintei. Fii primul care isi spune parerea despre aceasta carte!Nume:

Opinia:

Nota: Slaba Foarte buna