Lilith Provocarea de a cobori in abisurile fiintei

Lilith Provocarea de a cobori in abisurile fiintei
-20%
Preț: 24,00 lei
30,00 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc lichidat
Autor:
ISBN: 978-606-639-301-0
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 304
Categoria: Diverse

DESCRIERE

Lilith. Provocarea de a cobori in abisurile fiintei

Considerata salbatica, neinhibata, contestatara si devianta sexual, Lilith a primit ca atribute tot ceea ce societatea dorea sa-si reprime ca fiind instinctiv, periculos si necivilizat. Insa aceste impulsuri naturale constituie, de fapt, forta ei si motorul unei evolutii in care ne recapatam puterea si controlul asupra propriei vieti.
Lilith este mult mai complexa, iar aparitia ei in zodii semnaleaza aspectele in care fiecare nativ are de lucru cu sine pentru a aduce la lumina calitati valoroase. Binecunoscuta astroloaga Minerva dizolva prejudecatile legate de negativitatea lui Lilith si ii restabileste acesteia rolul crucial in vindecarea personala.
Cartea de fata degajeaza atent valentele arhetipale ale acestui simbol al rebeliunii justificate si explica minutios aspectele pe care Lilith/Luna Neagra le aduce in fiecare semn zodiacal si in fiecare Casa. Autoarea accentueaza in fiecare caz modalitatile de vindecare a Umbrei si avantajele pe care Lilith i le aduce fiecarui om prin intuitie, prin curajul de a face schimbari, prin compasiune si respect fata de sine.

Coperta: Necartonata

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0146 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.