ACASA Reduceri maaaari PROMOTII DESPRE NOI
Cautare:  
 

LibrariaAtlas.ro » Carte scolara » Bacalaureat » Logica,argumentare si comunicare pregatire intensiva pentru bacalaureat

Logica,argumentare si comunicare pregatire intensiva pentru bacalaureat

  Autori: Brumarel Ciutan, Adrian Balas

Editura: NOMINA

Pretul de lista:

Pretul nostru:

Economisesti:

30.00 Ron

24.00 Ron

6.00 Ron (20%)


Carti cumparate alaturi de Logica,argumentare si comunicare pregatire intensiva pentru bacalaureat

Descriere

Logica, argumentare si comunicare. Ghid de pregatire intensiva pentru examenul de bacalaureat

Contine:
Programa de examen pentru Bacalaureat 2019
Modelul de subiect si barem pentru Bacalaureat 2019 (publicat de catre C.N.E.E.)
Sinteza informatiei pentru examen
Variante de teste
Baremele si rezolvarile
Intotdeauna examenele provoaca, mai ales in randul elevilor, multe emolii, stres, neliniste, dar, in acelasi timp, exista si dorinta, cum se spune la noi, "de a scapa cu bine". Tocmai acest lucru ne-a motivat si anume faptul de a-i ajuta pe absolventii de liceu care aleg Logica la Bacalaureat sa treaca cu bine acest examen al maturitatii si pregatirea examenului sa devina efectiv una placuta.
Prin urmare, aceasta carte se adreseaza mai intai absolventilor de clasa a XII-a care se pregatesc pentru examen, dar, in egala masura, si colegilor profesori care ii sustin si ii coordoneaza pe elevi in demersul pregatirii examenului.
Prin lucrarea de fata, ii avem in vedere si pe elevii de clasa a IX-a care studiaza disciplina Logica, argumentare si comunicare; lucrarea le poate folosi in verificarea si fixarea cunostintelor in vederea sustinerii testelor sau a tezelor.
Nici elevii de clasa a X-a si a XI-a nu sunt exclusi, ei avand o sursa de exercitii in vederea unui posibil Bacalaureat la Logica.
De asemenea, viitorii studenti la Filosofie pot sa-si testeze cunostintele si competentele fundamentale de logica, ce vor constitui pentru ei baza studiului mai aprofundat al logicii in facultate (la Facultatile de filosofie, dar nu numai, logica este disciplina obligatorie, alaturi de ramurile filosofiei!).
Nu in ultimul rand, chiar pentru profesorii care sustin examenul national de definitivare in invatamant sau a concursului de titularizare poate fi utila aceasta carte (desi bineinteles, nu este suficienta!), in special in recapitularea notiunilor elementare, ce vor fi completate cu bibliografia de specialitate, in conformitate cu programele acestor examene. - din Cuvant inainte
Detalii tehnice

Coperta: Necartonata

Anul aparitiei: 2018

Nr. pagini: 256

ISBN: 978-606-8873-18-3

Opinii

Nu exista nici o opinie despre Logica,argumentare si comunicare pregatire intensiva pentru bacalaureat. Fii primul care isi spune parerea despre aceasta carte!Nume:

Opinia:

Nota: Slaba Foarte buna