I love One Direction- Jurnal
23,92 lei
29,90 lei (-20%)

I love One Direction- Jurnal

I love One Direction- Jurnal
-20%
Preț: 23,92 lei
29,90 lei (-20%)
Disponibilitate: în stoc
Categoria: Diverse

DESCRIERE

Întâlnește-i acum pe Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles și pe Louis Tomlinson cu ajutorul Jurnalului 100% necenzurat I ♥ ONE DIRECTION
La fel de seducător și plin de viață ca și membrii trupei fenomen, jurnalul conține biografii ale celor cinci adorabili băieți, curiozități despre ce le place și ce nu le place și despre evoluția lor muzicală. În plus, pe lângă spațiul dedicat însemnărilor tale, jurnalul îți oferă ocazia să completezi numeroase teste amuzante din care să afli și mai multe despre preferații tăi. Secțiunea specială „Aventura ta 1D” îți dă posibilitatea să scrii propria poveste despre ce s-ar întâmpla și cum ai reacționa tu întâlnindu-i pe acești fabricanți de hituri.
Dacă îi îndrăgești cu adevărat pe băieții de la 1D trebuie să ai acest jurnal! Pentru că nimic nu poate fi mai perfect decât să ai acest jurnal sofisticat, cu secrete amuzante despre băieți și în care să scrii despre visele și speranțele tale.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0167 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.