ACASA Reduceri maaaari PROMOTII DESPRE NOI
Cautare:  
 

LibrariaAtlas.ro » Literatura » Beletristica romaneasca » Lucretia Borgia a doua - confesiuni

Lucretia Borgia a doua - confesiuni

  Autori: Grigore Parau

Editura: VERGILIU

Pretul de lista:

Pretul nostru:

Economisesti:

27.25 Ron

21.80 Ron

5.45 Ron (20%)


Descriere

Intalnirea cu extraterestrii, abuzurile asupra unui minor, magia neagra, magia alba... Cam astea sunt ingredientele acestui roman. Cand termini de citit cartea lui Grigore Parau iti pui, cu sinceritate, intrebarea: cum de a fost posibil sa se intample atatea lucruri extraordinare unui singur om, intr-o perioada relativ scurta din viata sa?
Un cititor atent gaseste printre randuri explicatiile acestor uluitoare intamplari. Este aproape incredibil, dar trebuie sa recunoastem ca faptele relatate dovedesc existenta magiei negre, precum si a unor persoane malefice, care practica si apeleaza la aceste procedee pentru rezolvarea unor probleme in viata. Victima a acestor procedee, eroul nostru a fost supus unor incercari incredibile, din copilarie pana in anii maturitatii. Exorcizarea se produce tarziu, dupa spusele totusi, indisolubil legata de intalnirea avuta, in copilarie, cu extraterestrii.
Detalii tehnice

Anul aparitiei: 2008

Nr. pagini: 207

Format: 15.5x21.5 cm

ISBN: 978-973-7600-50-9

Opinii

Nu exista nici o opinie despre Lucretia Borgia a doua - confesiuni. Fii primul care isi spune parerea despre aceasta carte!Nume:

Opinia:

Nota: Slaba Foarte buna