ACASA Reduceri maaaari PROMOTII DESPRE NOI
Cautare:  
 

LibrariaAtlas.ro » Practice » Diverse » Lumea fascinanta a vibratiilor Vol. 2

Lumea fascinanta a vibratiilor Vol. 2

  Autori: Henri Chretien

Editura: GANESHA

Pretul de lista:

Pretul nostru:

Economisesti:

33.07 Ron

26.46 Ron

6.61 Ron (20%)


Carti cumparate alaturi de Lumea fascinanta a vibratiilor Vol. 2

Descriere

Lumea fascinanta a vibratiilor prin intermediul carora se manifesta in cadrul Creatiei Dumnezeiesti feluritele energii mai mult sau mai putin tainice. Volumul 2.

In cadrul doctrinelor terapeutice stravechi, fiecare planta bine cunoscuta era pusa intr-o tainica legatura, gratie unor tainice procese de rezonanta oculta, cu sfera ascunsa de forta a unei anumite planete sau cu un anumit corp ceresc. Spre exemplu despre santal se spunea ca se afla intr-o secreta corespondenta cu Soarele si de aceea se credea ca rezoneaza cu acesta, micsuneaua se afla intr-o secreta corespondenta cu Jupiter, macul se afla intr-o secreta corespondenta cu Saturn, trandafirul se afla intr-o secreta corespondenta cu Venus iar garoafa se afla intr-o secreta corespondenta cu Mercur etc. In concluzie toate organismele vegetale care ne inconjoara sunt si au ramas atat pentru Pamant si pentru toate fapturile vii niste sui GENERIS antene ce capteaza energiile subtile corespondente ale astrilor. Aceste invataturi esoterice stravechi au stat de altfel la baza medicinii astrologice care si-a dovedit cu prisosinta eficacitatea. Unii dintre noi ne-am intrebat:
Care sunt legaturile obiective, tainice ce unesc lumea noastra materiala cu taramurile subtile nevazute ce exista in UNIVERSUL ASTRAL si cum de chiar este posibil ca fiecare parte sa se afle intr-o tainica legatura cu intregul, cu TOTUL iar intregul sau TOTUL sa fie intr-un mod ocult intim influentat de oricare dintre partile sale. lata cateva intrebari importante ale caror raspunsuri pertinente le veti putea descoperi in paginile pline de dezvaluiri inedite ale acestei lucrari.

Opinii

Nu exista nici o opinie despre Lumea fascinanta a vibratiilor Vol. 2. Fii primul care isi spune parerea despre aceasta carte!Nume:

Opinia:

Nota: Slaba Foarte buna