Lumea fascinanta a vibratiilor-Ganesha

PRP: 30,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 24,00 lei
Diferență: 6,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2009
Categoria: Diverse

DESCRIERE

Lumea vibratiilor, ce impregneaza toate aspectele existente in Univers este principala tema pe care o vom aborda in cadrul acestor lucruri inedite.
Vom oferi o viziune generala sintetica asupra fenomenelor tainice, subtile, care se produc atunci cand undele interactioneaza intre ele sau atunci cand ele actioneaza asupra corpurilor ce sunt organizate in atomi, in molecule sau in celule.
Tot ce exista in Univers, de la astru cel mai indepartat si pana la cel mai mic dintre atomi, radiaza si emite in jurul sau anumite unde sau vibratii de vibratii de natura subtila, a caror traiectorie nu este rectilinie, ci mai de graba pare a se desfasura in raport cu un ax de simetrie.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de aceiași autori

Created in 0.0125 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.