In lumea uimitoare si plina de taine a mediumnitatii

In lumea uimitoare si plina de taine a mediumnitatii
-20%
Preț: 21,00 lei
26,25 lei (-20%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-8742-45-8
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 272

DESCRIERE

Reflectand asupra viitorului comunitatii pamantene, Andre Luiz a scris aceste cateva pagini referitoare la mediumnitate, intelegand importanta crescanda a schimbului spiritual dintre oameni.
Cu cat fiintele umane avanseaza mai mult pe spirala evolutiei, cu atat percep mai clar ca moartea nu inseamna incetarea vietii.
Acum, mai mult ca oricand, oamenii se considera o constiinta continuta intre niste forte si fluide combinate temporar in scopuri educative.
Ei incep treptat sa inteleaga faptul ca mormantul reprezinta poarta spre reinnoire, asa cum leaganul reprezinta accesul la experienta umana, si isi dau seama ca sederea lor pe planeta constituie o calatorie al carei destin vizeaza stadiile unui Progres superior.

Coperta: Necartonata

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de aceiași autori

Created in 0.0141 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.