Mamaliga si terciul de cereale in 130 retete-traditionale si reinterpretate
-20%
Preț: 28,00 lei
35,00 lei (-20%)
Disponibilitate: în stoc
Autor: Herbert Paukert
ISBN: 978-606-649-121-1
Editura: MAST
Anul publicării: 2019
Pagini: 120
Categoria: Gastronomie si nutritie
DESCRIERE
Aceasta carte este un omagiu adus mamaligii si terciului. In ea, puteti gasi o varietate larga de retete traditionale, precum si variatii moderne, reinterpretate.
Terciul este un preparat adesea intalnit in zonele rurale ale Austriei (mai exact, in Stiria), Bavaria, Italia, Slovenia si alte tari europene. In zilele noastre, terciul (si mai ales, mamaliga) se pot gasi in meniurile restaurantelor selecte. Faina si grisul de hrisca, secara sau grau precum si, desigur, malaiul, sunt hranitoare, usor de preparat si uluitor de versatile.
Terciul este un preparat adesea intalnit in zonele rurale ale Austriei (mai exact, in Stiria), Bavaria, Italia, Slovenia si alte tari europene. In zilele noastre, terciul (si mai ales, mamaliga) se pot gasi in meniurile restaurantelor selecte. Faina si grisul de hrisca, secara sau grau precum si, desigur, malaiul, sunt hranitoare, usor de preparat si uluitor de versatile.
Coperta: Necartonata
Accesul clienților
-Top 10
-Cărți noi
-- 26,77 lei31,50 lei (-15,02%)
- 17,00 lei20,00 lei (-15%)
- 32,30 lei38,00 lei (-15%)
Promoţii
-- 28,00 lei35,00 lei (-20%)
- 83,30 lei98,00 lei (-15%)
- 32,30 lei38,00 lei (-15%)
RECENZII