Mamaliga si terciul de cereale in 130 retete-traditionale si reinterpretate

Mamaliga si terciul de cereale in 130 retete-traditionale si reinterpretate
-20%
Preț: 28,00 lei
35,00 lei (-20%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-649-121-1
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 120

DESCRIERE

Aceasta carte este un omagiu adus mamaligii si terciului. In ea, puteti gasi o varietate larga de retete traditionale, precum si variatii moderne, reinterpretate.
Terciul este un preparat adesea intalnit in zonele rurale ale Austriei (mai exact, in Stiria), Bavaria, Italia, Slovenia si alte tari europene. In zilele noastre, terciul (si mai ales, mamaliga) se pot gasi in meniurile restaurantelor selecte. Faina si grisul de hrisca, secara sau grau precum si, desigur, malaiul, sunt hranitoare, usor de preparat si uluitor de versatile.

Coperta: Necartonata

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Gastronomie si nutritie - Cele mai vândute cărți

Created in 0.0168 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.