Managementul timpului tau

Managementul timpului tau
-20%
Preț: 39,92 lei
49,90 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Cartea de fata iti ofera strategii, tehnici, sugestii si idei pentru a scapa de stress si de simptomele care il insotesc. Cu putina chibzuinta – si cateva schimbari- poti invata cum sa continui sa muncesti, eficient si productiv, dar fara sa te stresezi si sa-ti ramana si timp pentru activitati care iti plac cu adevarat. Cand incepi sa-ti acorzi grija de sine, recompense si apreciere, vei fi uimit sa constati ca iti regasesti cheful de viata, entuziasmul si energia. Aceasta carte iti va arata cum sa atingi acel echilibru.
In plus te va ajuta:
-Sa intelegi ca a invata sa-ti gestionezi stresul poate fi unul dintre cele mai grozave daruri pe care ti le poti oferi;
- Sa constientizezi ca solutia nu este eliminarea totala a stresului;
- Sa descoperi cai de a adauga distractie vietii tale;
- Sa reevaluezi sentimentul de vinovatie ce poate aparea atunci cand faci ceva ce adauga bucurie in viata ta;
- Sa intelegi de ce este crucial sa incetezi sa fii perfectionist( si cum sa faci asta);
- Sa gasesti cai pentru a-ti simplifica viata;
- Sa elimini oboseala si sa te simti plin de energie;

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0137 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.