ACASA Reduceri maaaari PROMOTII DESPRE NOI
Cautare:  
 

LibrariaAtlas.ro » Practice » Sport si sanatate » Manual de detoxifiere naturala Vol.1

Manual de detoxifiere naturala Vol.1

  Autori: Dr. Jaqueline Krohn, Frances Taylor, Jinger Prosser

Editura: GANESHA

Pretul de lista:

Pretul nostru:

Economisesti:

26.25 Ron

21.00 Ron

5.25 Ron (20%)


Descriere

Toata lumea admite ca planeta noastra este tot mai poluata, insa putini isi dau seama ca trupul oamenilor reprezinta un loc ultim de depozitare a multor substante toxice si a altor materiale la care suntem expusi. Sunt chiar si mai putini cei care stiu ce se poate face pentru a reduce incarcatura de toxine sau de xenobiotice din trup, prin procesul numit detoxifiere. Populatia lumii se confrunta cu riscuri tot mai mari din cauza substantelor chimice toxice si a altor forte fizice, iar acum, mai mult decat oricand, oamenii sunt nevoiti sa aleaga intre cunoastere si exterminare.
Doctorul Jaqueline Krohn a scris o carte aproape atotcuprinzatoare despre sursele multiple de intoxicare, mecanismele de intoxicare si cel mai important, despre modalitatile prin care pot fi tratate aceste intoxicatii. Avand o intelegere cu radacini stiintifice, autorul expune multe tehnici simple care pot ajuta la purificarea, echilibrarea si prevenirea expunerilor la toxine. Dr. Krohn prezinta evolutia tehnicilor de detoxifiere din timpuri indepartate pana in zilele noastre. De-a lungul istoriei oamenii au creat metode simple, dar eficiente, de a scadea cumulul de substante poluante din trup, multe dintre aceste metode fiind folosite si astazi. Stiinta confirma acum eficienta acestor modalitati, cum ar fi, de exemplu, detoxifierea prin sauna, utilizata de popoarele din trecut. Combinand informatiile din trecut cu cele din prezent, din domeniile biochimiei, toxicologiei si nutritiei, avem acum multiple programe alternative ce ofera modalitati sigure, simple si eficiente de a reduce cantitatea de toxine din trup.
Detalii tehnice

Traducere: Ciprian Ursu

Coperta: Necartonata

Anul aparitiei: 2019

Nr. pagini: 258

ISBN: 978-606-8742-75-5

Opinii

Nu exista nici o opinie despre Manual de detoxifiere naturala Vol.1. Fii primul care isi spune parerea despre aceasta carte!Nume:

Opinia:

Nota: Slaba Foarte buna