Manual de Religie Cultul Ortodox cls V + CD

Manual de Religie Cultul Ortodox cls V + CD
-20%
Preț: 20,00 lei
25,00 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Categoria: Clasa V

DESCRIERE

Întocmit în conformitate cu programa școlară în vigoare, manualul constituie un suport pentru însușirea unor cunoștințe temeinice din Vechiul Testament, corelate permanent cu noțiunile corespunzătoare din Noul Testament.
Autorii au urmărit accesibilizarea informațiilor pentru nivelul de vârstă căreia se adresează și utilizarea metodelor activ-participative moderne îmbinate cu cele tradiționale, pentru o mai mare atractivitate a lecțiilor. Personalitățile marcante din Vechiul Testament care sunt prezentate în cadrul lecțiilor oferă modele reale de însușiri precum: răbdarea, iertarea, prietenia, curajul, loialitatea, credința, nădejdea, dragostea. Exercițiile care însoțesc lecțiile contribuie la fixarea, asocierea, generalizarea și sintetizarea cunoștințelor în mod atractiv, creativ și flexibil.
Fiecare unitate de învățare este urmată de proiecte educaționale, jocuri și exerciții recapitulative și evaluative cu grad de dificultate progresiv, de o mare varietate, care contribuie la fixarea și dezvoltarea competențelor însușite.
Manualul permite o abordare dinamică, în funcție de personalitatea profesorului și de caracteristicile particulare ale fiecărei clase de elevi.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0182 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.