ACASA Reduceri maaaari PROMOTII DESPRE NOI
Cautare:  
 

LibrariaAtlas.ro » Manual de Religie Cultul Ortodox cls V + CD

Manual de Religie Cultul Ortodox cls V + CD

  Autori: Cristian Alexa, Marius Bizoi, Sorina Ciuca, Dragos Ionita, Mirela Sova

Editura: AKADEMOS ART

Pretul de lista:

Pretul nostru:

Economisesti:

25.00 Ron

20.00 Ron

5.00 Ron (20%)

Produs indisponibil

Descriere

Īntocmit īn conformitate cu programa școlară īn vigoare, manualul constituie un suport pentru īnsușirea unor cunoștințe temeinice din Vechiul Testament, corelate permanent cu noțiunile corespunzătoare din Noul Testament.
Autorii au urmărit accesibilizarea informațiilor pentru nivelul de vārstă căreia se adresează și utilizarea metodelor activ-participative moderne īmbinate cu cele tradiționale, pentru o mai mare atractivitate a lecțiilor. Personalitățile marcante din Vechiul Testament care sunt prezentate īn cadrul lecțiilor oferă modele reale de īnsușiri precum: răbdarea, iertarea, prietenia, curajul, loialitatea, credința, nădejdea, dragostea. Exercițiile care īnsoțesc lecțiile contribuie la fixarea, asocierea, generalizarea și sintetizarea cunoștințelor īn mod atractiv, creativ și flexibil.
Fiecare unitate de īnvățare este urmată de proiecte educaționale, jocuri și exerciții recapitulative și evaluative cu grad de dificultate progresiv, de o mare varietate, care contribuie la fixarea și dezvoltarea competențelor īnsușite.
Manualul permite o abordare dinamică, īn funcție de personalitatea profesorului și de caracteristicile particulare ale fiecărei clase de elevi.

Opinii

Nu exista nici o opinie despre Manual de Religie Cultul Ortodox cls V + CD. Fii primul care isi spune parerea despre aceasta carte!Nume:

Opinia:

Nota: Slaba Foarte buna