ACASA Reduceri maaaari PROMOTII DESPRE NOI
Cautare:  
 

LibrariaAtlas.ro » Religie si Spiritualitate » Vindecare spirituala » Manual de supravietuire printre zombii

Manual de supravietuire printre zombii

  Autori: Anonimus

Editura: GANESHA

Pretul de lista:

Pretul nostru:

Economisesti:

31.50 Ron

25.20 Ron

6.30 Ron (20%)


Descriere

Este oare necesar sa tragem concluzia ca mortii-vii chiar sunt invincibili? Nu. Acestia chiar pot f opriti? Da. Cel mai puternic aliat al zombilor este ignoranta noastra. Cei mai mari dusmani ai lor sunt informatia adecvata si cunoasterea ce sfarama lanturile servitutii. Acesta este motivul principal pentru care a fost elaborata aceasta carte: spre a oferi bazele ce sunt necesare si sufiiente pentru a scapa cat mai repede si pentru totdeauna de aceste bestii viclene si feroce.
Tocmai de aceea consideram ca este necesar sa abordam fundamentalul cuvant-cheie ce implica sa fi retinut: supravietuirea. Nu o victorie, nici o cucerire, ci doar supravietuirea. Aceasta carte nu are intentia de a va transforma intr-un sui generis vanator profesionist de zombi. Acest esential ghid de supravietuire le este adresat in primul rand acelora care deocamdata dispun de resurse limitate, dar care datorita luciditatii ce ii caracterizeaza nu vor sa se lase ucisi intr-un mod pasiv.
Detalii tehnice

Coperta: Necartonata

Anul aparitiei: 2019

Nr. pagini: 272

ISBN: 978-606-8742-68-7

Opinii

Nu exista nici o opinie despre Manual de supravietuire printre zombii. Fii primul care isi spune parerea despre aceasta carte!Nume:

Opinia:

Nota: Slaba Foarte buna