Manual de supravietuire printre zombii

Manual de supravietuire printre zombii
-20%
Preț: 25,20 lei
31,50 lei (-20%)
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-606-8742-68-7
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 272

DESCRIERE

Este oare necesar sa tragem concluzia ca mortii-vii chiar sunt invincibili? Nu. Acestia chiar pot f opriti? Da. Cel mai puternic aliat al zombilor este ignoranta noastra. Cei mai mari dusmani ai lor sunt informatia adecvata si cunoasterea ce sfarama lanturile servitutii. Acesta este motivul principal pentru care a fost elaborata aceasta carte: spre a oferi bazele ce sunt necesare si sufiiente pentru a scapa cat mai repede si pentru totdeauna de aceste bestii viclene si feroce.
Tocmai de aceea consideram ca este necesar sa abordam fundamentalul cuvant-cheie ce implica sa fi retinut: supravietuirea. Nu o victorie, nici o cucerire, ci doar supravietuirea. Aceasta carte nu are intentia de a va transforma intr-un sui generis vanator profesionist de zombi. Acest esential ghid de supravietuire le este adresat in primul rand acelora care deocamdata dispun de resurse limitate, dar care datorita luciditatii ce ii caracterizeaza nu vor sa se lase ucisi intr-un mod pasiv.

Coperta: Necartonata

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de aceiași autori

Created in 0.0131 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.