Manualul adolescentilor stresati, dar foarte inteligenti!

Manualul adolescentilor stresati, dar foarte inteligenti!
-20%
Preț: 20,80 lei
26,00 lei (-20%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-639-258-7
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 165
Categoria: Carti educative

DESCRIERE

„Te trezești obosit? Ești nerăbdător? Vrei totul chiar în momen¬tul în care ți dorești? Ai dureri de cap? Detești să auzi un «nu»? Ai dificultăți de concentrare? Ești uituc? Mintea îți e agitată? Când cineva te critică sau ceva nu iese bine, ești iritat la maximum? Dacă ai unele dintre aceste simptome, și multe altele pe care le vom discuta în această carte, înseamnă că ești stresat. Și dacă ești stresat, ești normal, căci normalul zilelor noastre e să fii stresat.
Augusto Cury și-a desăvârșit teoria privitoare la construcția gândurilor și formarea Eului în mai bine de 25 de ani. Manualul adolescenților stresați, dar foarte inteligenți! este o aplicație plină de umor, rafinament și dezinvoltură a principiilor pe care dr. Cury le-a cercetat și le-a folosit de-a lungul vremii în ședințele cu pacienți.
Autorul analizează numeroase tehnici pentru dezvoltarea coeficientului artei de a gândi, presărându-le cu inteligență în dinamica dialogurilor, alături de marile mecanisme intelectuale menite a ne facilita rescrierea propriei istorii.
Poveștile pline de înțelepciune și tehnicile de lucru pe care autorul le împărtășește cu generozitate – adevărate antrenamente ale inteligenței și forței interioare – sunt instrumente indispensabile pentru adolescenți, aflați în fața primelor provocări semnificative ale vieții, și vor contribui la cultivarea stimei de sine și la succesul viitorilor adulți. Află cum să distrugi principalele temeri specifice vârstei, cum să iei decizii și să treci la acțiune, cum să înveți cu plăcere, cum să-ți folosești eficient mintea și cum să faci față pierderilor pe drumul tău către împlinirea visurilor.

Traducere: GEORGIANA BARBULESCU

Coperta: Brosata

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.0144 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.