ACASA Reduceri maaaari PROMOTII DESPRE NOI
Cautare:  
 

LibrariaAtlas.ro » Manualul stimei de sine-Editia a II-a

Manualul stimei de sine-Editia a II-a

  Autori: De. Glenn R. Schiraldi

Editura: CURTEA VECHE

Pretul de lista:

Pretul nostru:

Economisesti:

48.00 Ron

38.40 Ron

9.60 Ron (20%)

Produs indisponibil

Descriere

Ce este stima de sine? Cum o construim și, mai ales, cum o reconstruim când o pierdem? Care sunt abilitățile de care avem nevoie pentru a ne îmbunătăți constant stima de sine de-a lungul vieții? De ce avem nevoie de stimă de sine? Sunt întrebări la care Glenn R. Schiraldi, specialist în sănătate mintală și preocupat de identificarea unor tehnici eficiente de gestionare a stresului, răspunde în aceasta carte.
Lucrarea carte este o culegere de exerciții. Nu, nu e ca la școală! Dar avem de a face cu o şcoală – aceea a stimei de sine. Cu un program organizat în etape clare. Iar cartea e un curs practic, cu metode și strategii eficiente și cu teste de autoevaluare, care vă arată calea spre descoperirea esenței sinelui și a modului în care puteți trăi frumos și sănătos chiar și atunci când furtunile amenință corabia cu care navigați pe mările existenței. Glenn R. Schiraldi, care a elaborat și un program de management al stresului pentru Pentagon, vă arată cum să manevrați cârma corabiei astfel încât să ieșiți învingători în lupta cu dificultățile care survin de-a lungul călătoriei.
Detalii tehnice

Traducere: Iuliana Surugiu-Besleaga

Colectie: Biblioterapia

Coperta: Necartonata

Anul aparitiei: 2019

Nr. pagini: 336

ISBN: 978-606-44-0251-6

Opinii

Nu exista nici o opinie despre Manualul stimei de sine-Editia a II-a. Fii primul care isi spune parerea despre aceasta carte!Nume:

Opinia:

Nota: Slaba Foarte buna