ACASA Reduceri maaaari PROMOTII DESPRE NOI
Cautare:  
 

LibrariaAtlas.ro » Practice » Dezvoltare personala » Marea inselatorie Subjugarea liberului arbitru

Marea inselatorie Subjugarea liberului arbitru

  Autori: Eldon Taylor

Editura: FOR YOU

Pretul de lista:

Pretul nostru:

Economisesti:

57.00 Ron

45.60 Ron

11.40 Ron (20%)


Descriere

Care a fost ultimul tău gând original, autentic?

De mai bine de un secol se dă o bătălie tăcută pentru teritoriul minții noastre. Armele sunt atât de bine ascunse, încât oamenii nu sunt conștienți de utilizarea lor. Tacticile sunt atât de eficiente, încât, chiar și când victimelor li se spune ce se petrece, acestea protestează indignate, dar îi permit totuși procesului să continue. Efectele se răspândesc precum un virus înverșunat, exercitând un control și mai puternic asupra unui număr tot mai mare de oameni, în fiecare zi. Și ne dorim ca toate acestea să fi fost doar ficțiune!
În Marea înșelătorie, Eldon Taylor explorează bombardamentul informațional destinat să ne subjuge mintea și inima 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. El demonstrează cum ne sunt infuzate clișee în conștiință, devenind apoi meme culturale. Însuși procesul tău decizional este dirijat și manipulat, iar căutarea descoperirii sinelui tău real devine astfel mai dificilă, uneori chiar imposibilă.

Opinii

Nu exista nici o opinie despre Marea inselatorie Subjugarea liberului arbitru. Fii primul care isi spune parerea despre aceasta carte!Nume:

Opinia:

Nota: Slaba Foarte buna