ACASA Reduceri maaaari PROMOTII DESPRE NOI
Cautare:  
 

LibrariaAtlas.ro » Carte scolara » Culegeri si caiete auxiliare » Matematica cls VIII Exercitii,probleme,teste-Sigma

Matematica cls VIII Exercitii,probleme,teste-Sigma

  Autori: Stefan Smarandache, Camelia Diaconu, Victor Balseanu, Liliana Diaconu

Editura: SIGMA

Pretul de lista:

Pretul nostru:

Economisesti:

23.00 Ron

18.40 Ron

4.60 Ron (20%)


Carti cumparate alaturi de Matematica cls VIII Exercitii,probleme,teste-Sigma

Descriere

Matematica pentru clasa a VIII-a. Exercitii. Probleme.Teste - Stefan Smarandache

Aceasta carte face parte dintr-o serie de 4 lucrari auxiliare. Culegerea asigura pregatirea eficienta la matematica pentru examenul de evaluare. Cu o astfel de carte pe banca si in ghiozdan, viitoarele examene nu pot genera nici stres si nici emotii. Un atu fata de alte culegeri asemanatoare il reprezinta faptul ca este conceputa gradual, pe lectii, pentru o parcurgere ritmica a materiei.

Seria s-a bucurat de un succes incontestabil pe piata si noua varianta, actualizata si imbunatatita, aduce in plus un numar si mai mare de teste initiale, modele de teze semestriale si teste pentru pregatirea olimpiadelor. Un alt avantaj al lucrarii si al intregii serii este ca poate fi folosita atat intr-un cadru organizat, la clasa, cat si individual, de catre elev, cu aceleasi notabile si vizibile rezultate, daca ne gandim la evaluare. Si nu are cum sa fie altfel, cand sunt impletite armonios exercitiile, problemele si testele de verificare, algebra si geometria, utilitatea cu placerea de a lucra.

Opinii

Nu exista nici o opinie despre Matematica cls VIII Exercitii,probleme,teste-Sigma. Fii primul care isi spune parerea despre aceasta carte!Nume:

Opinia:

Nota: Slaba Foarte buna