Matematica cls VIII Exercitii,probleme,teste-Sigma

DESCRIERE

Matematica pentru clasa a VIII-a. Exercitii. Probleme.Teste - Stefan Smarandache

Aceasta carte face parte dintr-o serie de 4 lucrari auxiliare. Culegerea asigura pregatirea eficienta la matematica pentru examenul de evaluare. Cu o astfel de carte pe banca si in ghiozdan, viitoarele examene nu pot genera nici stres si nici emotii. Un atu fata de alte culegeri asemanatoare il reprezinta faptul ca este conceputa gradual, pe lectii, pentru o parcurgere ritmica a materiei.

Seria s-a bucurat de un succes incontestabil pe piata si noua varianta, actualizata si imbunatatita, aduce in plus un numar si mai mare de teste initiale, modele de teze semestriale si teste pentru pregatirea olimpiadelor. Un alt avantaj al lucrarii si al intregii serii este ca poate fi folosita atat intr-un cadru organizat, la clasa, cat si individual, de catre elev, cu aceleasi notabile si vizibile rezultate, daca ne gandim la evaluare. Si nu are cum sa fie altfel, cand sunt impletite armonios exercitiile, problemele si testele de verificare, algebra si geometria, utilitatea cu placerea de a lucra.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.0161 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.