Matematica. Vrei sa stii mai mult? Exercitii si probleme pentru cls aV-a Sem.1

DESCRIERE

Exerciţiile şi problemele sunt grupate pe trei niveluri de dificultate şi evidenţiate în text prin vignietele: Exersează!, Poţi fi mai bun! şi Fii campion!. De asemenea auxiliarul cuprinde fişe de lucru pentru elevi, teste de recapitulare şi sistematizare și modele de teză. Fișele de lucru pot fi decupate și adăugate portofoliului individual al fiecărui elev.
Auxiliarul „Vrei să ştii mai mult?” pentru semestrul I este dedicat:
- Capitolului I „Numere naturale” cu subcapitolele „Operaţii cu numere naturale” şi „Divizibiliatatea numerelor naturale”
- Capitolului II „Fracţii ordinare. Fracţii zecimale” cu subcapitolul „Fracţii ordinare”
Auxiliarul „Vrei să ştii mai mult?” pentru semestrul II este dedicat:
- Capitolului II „Fracţii ordinare. Fracţii zecimale” cu subcapitolul „Fracţii zecimale”
- Capitolului III „Elemente de geometrie şi unităţi de măsură”
Pentru fiecare dintre cele două semestre, în auxiliarul „Vrei să ştii mai mult?”, găsim „Recreații matematice“, dedicat vacanțelor școlare și prin structura sa elevii sunt stimulați și motivați să-şi dezvolte logica matematică inspirată din frumuseţea şi eleganţa raţionamentului matematic.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.0142 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.