ACASA Reduceri maaaari PROMOTII DESPRE NOI
Cautare:  
 

LibrariaAtlas.ro » Carte scolara » Culegeri si caiete auxiliare » Matematica. Vrei sa stii mai mult? Exercitii si probleme pentru cls aV-a Sem.2

Matematica. Vrei sa stii mai mult? Exercitii si probleme pentru cls aV-a Sem.2

  Autori: Maria Popa, Lenuta Andrei, Madalina Calinescu, Ani Draghici

Editura: SIGMA

Pretul de lista:

Pretul nostru:

Economisesti:

18.00 Ron

14.40 Ron

3.60 Ron (20%)


Descriere

Auxiliarul de matematica "Vrei sa stii mai mult?”, respecta structura tematica a manualului de Matematica de clasa a V-a de la Editura SIGMA. Auxiliarul raspunde nevoilor de invatare ale elevilor si este complementar acestui manual. Este realizat pentru fiecare dintre cele doua semestre ale clasei a V-a, in conformitate cu Programa scolara aprobata prin O.M. nr. 3393-28.02.2017.
Exerciţiile şi problemele sunt grupate pe trei niveluri de dificultate şi evidenţiate în text prin vignietele: Exersează!, Poţi fi mai bun! şi Fii campion!. De asemenea auxiliarul cuprinde fişe de lucru pentru elevi, teste de recapitulare şi sistematizare și modele de teză. Fișele de lucru pot fi decupate și adăugate portofoliului individual al fiecărui elev.

Opinii

Nu exista nici o opinie despre Matematica. Vrei sa stii mai mult? Exercitii si probleme pentru cls aV-a Sem.2. Fii primul care isi spune parerea despre aceasta carte!Nume:

Opinia:

Nota: Slaba Foarte buna